Referencer

Erfaringsgrundlag

Referencer

Erfaringsgrundlag

Referencer

Dannebrog har aldrig bygget motorvejsbroer og metroer, men...

Som sagt har vi været i vælten i mange, mange år og gennemført over 250 byggesager.

Her på siden har vi samlet et lille udpluk af de byggesager, vi har stået for. Hver enkelt kan downloades som PDF-fil, så du har mulighed for at samle relevante referencer til din byggesag

Ahlmannsgade Ågade

Her forhøjede Dannebrog trappetårnene og ændrede tagkonstruktionen, reparerede skorstenene og brandkarmene samt afdækkede gesimsbånd med skifer.

A.N. Hansens Allé 38

Indvendigt blev villaen totalt istandsat med nye badeværelser udført med travertin i storformat og marmorpuds. Der blev lavet nyt køkken, og alle gulve og vægge fik nye overflader.

Aurehøj Gymnasium

Aurehøj Gymnasium trængte til et nyt tag, som blev udført med fast undertag og sortglaserede tagsten. De store skorstenspiber blev istandsat i overensstemmelse med originalt udtryk.

Ballerup Boulevard 2

Byggeriet er udført i Hovedentreprise i fire sammenhængende faser, omfattende en ny cafe med produktionskøkken, to fælleskøkkener for beboerne og et vaskeri.

Bang Mikkelsens Vej 3

Institutionens undertag var nedbrudt og trængte til en udskiftning. Man ønskede at bibeholde det oprindelige udtryk. Derfor genbrugte vi de eksisterende tagsten og supplerede genbrugssten.

Birkegade 1-3 og Elmegade 13

I forbindelse med byfornyelse fik ejendommen nyt skiftertag og nye pudsede facader med indfarvet mørtel og silikatmaling. Der blev udført en horisontal fugtisolering.

Birkegade 17-27 B

I forbindelse med byfornyelse blev i alt 77 lejligheder totalistandsat med nye funktionelle badeværelser og køkkener. Murstensfacaden blev renoveret, og bagfacaden filtset.

Blegdamsvej 68 og Trepkasgade 17

I forbindelse med byfornyelse blev i alt 20 lejligheder totalistandsat med nye funktionelle badeværelser og køkkener. Murstensfacaden blev renoveret, og bagfacaden filtset med mørtel. 

Blegdamsvej 112

Murstensfacaden blev renoveret, og bagfacaden filtset med indfarvet mørtel. Granitstensunderfacade blev skånsomt afrenset og istandsat.

Elmegade

I forbindelse med byfornyelse fik ejendommen nyt skiftertag og nye pudsede facader, der blev malet med silikatmaling. En svampe-/rådskade blev udbedret. 

Elmegade 2

I forbindelse med byfornyelse fik ejendommen nyt skiftertag, og de pudsede facader blev repareret og malet. En svampe og rådskade blev udbedret. . Lejlighederne blev totalistandsat.

Frederiksholms Kanal 21, Borgerstuen

Borgerstuen er en gammel fredet staldbygning, som Dannebrog ombyggede totalt for at konvertere de gamle rum til kontor- og mødelokaler for Undervisningsministeriet. 

Frederiksholms Kanal 27, Transportministeriet

Dannebrog forestod her en modernisering /ombygning af kontorlokaler og gangareal. Det indebar, at de eksisterende lokaler blev opdelt i enkeltmandskontorer.

Gladsaxe Gymnasium

Dannebrog renoverede gymnasiets betonfacade i flere etaper. Facaden var forvitret pga. konstruktionsfejl og generelt ældet og nedbrudt af vind og vejr.

Herlevgårdsvej 2-4

Nedbrudt beton gjorde det nødvendigt at udføre betonarbejde i forbindelse med renoveringen af altaner, svalegange og facader på 30 etværelses lejligheder midt i Herlevs smukke gamle bydel. 

Hvidørevej

Villaen var oprindeligt funderet på blød grund, hvorfor det efter pilottering var nødvendigt med en større reparation af facaderne på grund af sætninger. 

Københavns Lufthavn

Udførelse af mure- og betonarbejde i forbindelse med ombygning af lufthavnens Tivoli-kro. Storkøkkenet er renoveret, og nye elevatortårne opført.

Nationalbanken

I Nationalbanken foretog Dannebrog diverse renoveringer og ombygninger af flere omgange.

Nytorv

Vi varetog projektering af hele ejendommen i totalentreprise. Første etape var at forstærke hele ejendommens fundering, bl.a. blev egetræsbjælker udskiftet med beton- og minipæle. 

Rigshospitalet

Ved ombygning af Rigshospitalets Hjertecenter og et af ambulatorierne forestod Dannebrog murer- og betonarbejdet. Vægge, gulve, lofter og badeværelser blev renoveret. 

Sionsgade 5, Strandvejsskolen

I forbindelse med opførelsen af en ny bygning til Strandvejsskolen forestod Dannebrog skalmuring af facader bestående af omkring 70.000 sten fra Petersens Tegl.

Skodsborg Strandvej 282

Gulstensvillaen, der har udsigt over Øresund, er opført i 1930’erne i den tidstypiske funktionelle nordiske tradition. 

Skodsborg Sundhedscenter

Gulstensvillaen, der har udsigt over Øresund, er opført i 1930’erne i den tidstypiske funktionelle nordiske tradition. Den har et slægtsskab til de bygninger, Arne Jakobsen tegnede i perioden.

Skt. Petri Hotel

Etablering af luksuriøs gårdhave/terrasse, der udstråler velovervejet design og kvalitet. Fra grå fliser og zink til et smukt resultat, hvor vægge er beklædt med tombak.

Sophienborg Kvarterscenter

Udførelse af murerarbejde ved en nænsom stor om- og tilbygning af det gamle Sophienborg Gods fra omkring 1790. En ny institution står nu klar med offentlige og frivillige sociale Institutioner.

Søndervej 62, Virum

Familien havde i forbindelse med en ønsket tilbygning og ombygning kontaktet et arkitektfirma, der udarbejdede et projekt. Dannebrog blev indbudt til at afgive tilbud. 

Vedbæk Strandvej 492

Dannebrog har udført flere tilbygninger til ejendommen samt forestået en omfattende renovering om ombygning i tre etaper,
inklusive opførelse af et haveanlæg.

Ærøvej 5

I forbindelse med byfornyelse udførte Dannebrog mure- og betonarbejde ved totalistandsættelsen af i alt ti lejligheder, der samtidig fik nye badeværelser og køkkener. 

Løsningsorienterede og arbejdssomme

Kontakt os allerede i dag på 35267271 og lad os mødes til en uforpligtende snak om dit drømmehus.