Vi Tilbyder

Tilbygning og nybyggeri

Vi Tilbyder

Tilbygning og nybyggeri

Dannebrog

Mange års erfaring med tilbygninger i Nordsjælland og på det meste af Sjælland

Tilbygning og nybyggeri

Dannebrog har mange års erfaring med nybyggerier såvel som tilbygninger – om det er en skole eller andet offentligt byggeri, der skal bygges, eller du som privat bygherre ønsker at bygge til eller bygge om, har vi erfaringen til at stå for projektet.

Vi har specialiseret os i større- samt totalrenoveringer af specielt huse i Nordsjælland samt Storkøbenhavn.

Kontakt Dannebrog og få en uforpligtende snak og eventuelt et uforpligtende tilbud – vi vender idéerne og synliggør muligheder/viser nogle arkitektoniske muligheder. Telefon +45 35 26 72 71 eller e-mail: hb@dannebrog.dk

Vi tilbyder totalløsninger – lige fra projektering til opførelse – eller hoved-/fagentrepriser. Med vores erfarne byggepartnere og dygtige håndværkere bliver det en lettere og billigere byggeproces, med et kvalitetsresultat, der lever op til forventningerne. I samarbejde med arkitekter og ingeniører skræddersyr vi en løsning.

Mange års erfaring med tilbygninger og nybyggeri

Dannebrog har erfaring med at udføre mange forskellige typer tilbygninger, både til private ejendomme og offentlige byggerier – erfaringer vi har opnået gennem en lang række projekter, hvoraf du kan se et udtræk her.

Skræddersyet tilbygning i Nordsjælland og på Sjælland

Hvis du drømmer om at bygge til eller om, så kontakt Dannebrog. Vi synliggør dine muligheder og viser dig nogle arkitektoniske idéer. Med vores erfarne byggepartnere og dygtige håndværkere får du en byggeproces, der er lettere og billigere – og et kvalitetsresultat, der lever op til dine forventninger. En tilbygning kan på elegant vis integreres med den eksisterende bolig. Vi tilbyder en totalløsning lige fra projektering til opførelse eller som fag-/hovedentreprise.

Læs mere om entrepriseformerne på siden “processen.

I dag er det muligt at udvide med en tagetage, selv om taghældningen er lille, eller taget er fladt. En udestue er den billige og hyggelige måde at opnå flere kvadratmeter. Men uanset hvad dine ønsker måtte være, skræddersyr vi en løsning til jeres hus i samarbejde med arkitekter og ingeniører.

Kontakt Dannebrog for et uforpligtende tilbud på telefon +45 35 26 72 71 eller e-mail: hb@dannebrog.dk

Løsningsorienterede og arbejdssomme

Kontakt os i dag for en uforpligtende snak om din tilbygning