Kort om firmaet

Om Dannebrog

Kort om firmaet

Om Dannebrog

Dannebrog

Vi har prøvet næsten alt inden for byggeri

Dannebrog ApS har været med i over 30 år, så vi har prøvet lidt af hvert. Derfor spænder vores erfaringer over:

  • Hoved- og totalrenoveringer af huse, villaer og palæer
  • Historiske bygninger
  • Fredede bygninger
  • Bygninger med højsikkerhed
  • Byfornyelse
  • Skoler
  • Gymnasier
  • Nybyggerier
  • … og mange flere

Eftersom Dannebrog har erfaring fra så mange byggeområder, betyder det, at der stort set ikke er noget, som kan komme bag på os. Vi kan hjælpe med alt inden for byggeri, hvad enten det er stort nybyg eller renovering af eksisterende bygninger.

Vores hovedniche har dog udviklet sig til at være de skræddersyede hoved- og totalrenoveringer af palæer, huse og villaer. Hvor det på den ene side er spændende at deltage i store byggerier, er det altså rigtig spændende at renovere en eksisterende bygning, fordi det ikke er samlebåndsarbejde. Udfordringen med at ombygge og renovere et eksisterende hus er meget større end andet byggeri, og ved renoveringer kræver det altid det yderste af alle fagene – især ved helt gamle huse.

Hos Dannebrog har vi fundet vores hylde med disse ombygninger og har efterhånden samlet så meget erfaring, at vi virkelig kan tilbyde kunderne noget – vi kan tilføje vores kunder værdi.

Under en stor renovering er der hundredvis af detaljer, som alle sammen skal passe sammen på tværs af fagene, og efterhånden, som byggeriet skrider frem, dukker uforudsete udfordringer og muligheder op.

Vi mener ikke, det er nok blot at lave byggeriet ud fra en tegning. Man skal tage ejerskab for det, man laver – med samme indstilling, som var det hjemme hos én selv. Vi lægger mærke til udfordringer og muligheder og tager os af dem af eget initiativ – og alle ændringer bliver tænkt ordentligt igennem, så alle fagene stadigvæk kan få deres ting gjort uden at spænde ben for hinanden. Alle udfordringer skal også, så vidt det er muligt, vendes til muligheder, så byggeriet hele tiden udvikler sig i positiv retning. Dette gælder ikke kun inden for konstruktion, men også inden for funktionalitet og i særdeleshed æstetik.

Én ting er at renovere et hus, så det er lavet korrekt rent byggeteknisk og funktionelt, men er det gjort på en måde, så huset ”hænger sammen” og er æstetisk, vil det både give en bedre daglig oplevelse for husets beboere, men også gøre renoveringen til en rigtig god investering langt ud i fremtiden. Og skal man på et tidspunkt sælge sit hus, vil disse ting hæve husets salgsværdi væsentligt.

Det er svært at forklare i ét afsnit, men de kunder, vi har interviewet efter endt byggeri, siger enstemmigt, at Dannebrog virkelig holder sin position og giver den nødvendige hjælp til at få valgt de rigtige ting både funktionelt og byggeteknisk, men i særdeleshed også smukke og æstetiske i lang tid fremover.

Alle tilføjer de også, at de står med et resultat, som opfylder deres bedste drømme fuldt ud, og de ville vælge Dannebrog igen.

Arbejdsområder med erfaring

Løsningsorienterede og arbejdssomme

Kontakt os allerede i dag på 35267271 og lad os mødes til en uforpligtende snak om dit drømmehus.