Vi Tilbyder

Ombygning af hus Nordsjælland

Dannebrog Entreprise er specialister i ombygning og renovering af huse i Nordsjælland.
Skal du bruge skræddersyet hoved- og totalrenovering af palæer, huse og villaer, skal du kontakte os.

Vi Tilbyder

Ombygning af hus

Dannebrog

Renovering & ombygning af hus i Nordsjælland

Hjælp til ombygning af hus

En ombygning kan være en stor udfordring – spørgsmålet om, hvordan skal man lige gribe det an med udvidelse af børneværelse, større køkken eller måske en større garage kan være mere indviklet end som så.

Dannebrog guider og hjælper hele vejen gennem projektet. Vi har mange års erfaring, og som kunde hos os er du derfor i trygge hænder. Vi samler jeres tanker og idéer og kommer med vores forslag på den bedst mulige løsning ud fra dette.

Professionel ombygning af huse

Når en kunde ønsker at ombygge eller renovere sit hus, udfører vi alle renoverings- og moderniseringsopgaver inden for murerfaget, tømrerfaget, elektrikerfaget, VVS osv. til privat og erhverv.

Facaderenovering, facadeisolering, omfugning med fugemørtel, nedbrydning af murede vægge, ændring af dør og vindueshuller, vandskuring af ind- og udvendige vægge af mursten, reparation af gulv- og vægfliser, renovering af skorsten, nyt tag — alt sammen en del af palletten af ting vi kan udføre for bygherre. Selv etablering af kælder under et eksisterende hus, kan vi gøre.

Løsningsorienterede og arbejdssomme

Få en uforpligtende snak om renovering & ombygning af dit hus i Nordsjælland