Vi Tilbyder

Tagterrasse

Vi Tilbyder

Tagterrasse

Dannebrog

Etablering af tagterrasser

Tag, Tagterrasser og Altaner

Dannebrog har stor ekspertise og mange års erfaring med tagarbejder, altaner og tagterrasser.

Kontakt Dannebrog for et uforpligtende tilbud på telefon +45 35 26 72 71 eller e-mail: hb@dannebrog.dk

Tagarbejder

Vi tilbyder alt inden for oplægning af tagsten, herunder beton og alle former for teglsten. Dannebrog rådgiver i alle faser af tagbyggeriet, hvor vi også stiller vores ekspertise om genanvendelse af materialer og materialevalg til rådighed.

Med udgangspunkt i bygherrens ønsker sikrer Dannebrog en optimal kvalitetsløsning til taget – til den aftalte tid.

Vi dækker fagområderne:

  • Lægning af nyt tag, både nybyggeri og ombygninger
  • Tagrenovering og tagreparationer
  • Tagdækning
  • Udbedring af akutte skader, fx stormskader/ forsikringssager
  • Montering af solcelleanlæg

Dannebrog har udført mange forskellige typer tagterrasser og altaner. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon +45 35 26 72 71 eller e-mail: info@dannebrog.dk.

I forbindelse med, at taget bliver skiftet ud, kan der være mulighed for at etablere en altan eller en tagterrasse, eventuelt med et udekøkken og måske endda badefaciliteter. I byen har man ofte for lidt plads udenfor og man kan derfor få eksempelvis en smuk terrasse ved at udnytte et tag til formålet.

 

Få en sikker løsning – Tag Dannebrog med på råd fra begyndelsen

Bæreevne
Taget skal kunne bære et eventuelt snetryk og vægten af de personer, der kan være på altanen eller terrassen, samt belægningen.

Vandafledning
En tagterrasse kræver en grundig løsning med hensyn til vand. Fx bliver bunden af en tagterrasse i princippet bygget som et fladt tag og giver samme udfordringer. Når taget har en meget lille eller ingen hældning, er der en større risiko for, at vandet bliver liggende på taget. Og det kan give nogle udfordringer, at konstruktionerne til at lede vandet ned og væk er skjult, da eventuelle lækager og efterfølgende vandskader kan være svære at opdage hurtigt.

Isoleringskrav
Konstruktionen mellem det underliggende loft og tagterrassen skal udføres korrekt i forhold til gældende isoleringskrav. Dækket mellem tagterrasse og boligen nedenunder skal opfylde isoleringskravene for tag.

Byggetilladelse
Det kræver en byggetilladelse fra kommunen at bygge en tagterrasse eller en altan. Kommunen skal have tegninger af, hvordan tagterrassen/altanen og huset kommer til at se ud. Dannebrog hjælper gerne.

Dannebrog er medlem af byg garantiordningen – bygherres sikkerhed for korrekt udført håndværk.

Kontakt Dannebrog for et uforpligtende tilbud, råd og vejledning på telefon +45 35 26 72 71 eller e-mail:info@dannebrog.dk.

Dannebrog arbejder på hele Sjælland.

 

Løsningsorienterede og arbejdssomme

Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale om din opgave idag